Kujt po ia Len Qeveria e Kosovës Barrën e Pensionistëve

Një raport në përpilim e sipër i Iniciativës Kosovare për Stabilitet (IKS), gjen se të moshuarit, përballen me shkallë të lartë të varfërisë dhe me mungesë të një trajtimi adekuat social dhe si pasojë detyrohet të bëjnë jetë jo-dinjitoze. Sipas të gjeturave , mbi 69 për qind e pensionistëve thonë që janë kryekëput barrë e familjes kur është fjala për mbulimin e këtyre shpenzimeve.Për më shumë informacione lidhur me pensionistët, Fondin Pensional lexojeni artikullin e shkruar nga drejtoresha ekzekutive e IKS, Florina Duli.

http://koha.net/?id=31&o=1461