Sfidat e Dialogut Social në Vend

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi ka folur për Sfidat e Dialogut Social në vend, skemën e re pensionale, shtimin e buxhetit për veteran si dhe ligjin  e ri për lehoninë.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES.

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=1LMIcy2Wtpk