Episodi i Radhës në Infomagazine

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, u diskutua për veteranët, pagesat ndaj tyre si dhe ndikimin e fondit tek veteranët.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

https://www.youtube.com/watch?v=LUT92wwH8Ug&feature=youtu.be