Episodi i Rradhës Në Info Magazine

Të gjithë ju që nuk patët mundësi ta ndiqni debatin që u zhvillua mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, ku u  diskutua mbi politikat pensionale, veçanërisht rritjen e pensioneve nga ana e Qeverisë, ju ftojmë ta lexoni përmbledhjen e emisionit.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare për Stabilitet – IKS dhe FES

Për ata që nuk patën mundësi të ndjekin transmetimin, gjeni më poshtë linkun e emisionit:

http://klankosova.tv/mospajtime-e-kundershti-rreth-skemes-se-re-pensionale/