MERITA BERISHA – PREBREZA

Merita Berisha – Prebreza i është bashkuar ekipit të IKS-it në Maj të vitit 2016. Ka përfunduar bachelor-in për Gazetari në Universitetin “Hasan Prishtina” si dhe është kandidate për Master në Gazetari dhe Marrëdhënie me Publikun.

Merita fillimisht ka punuar si gazetare në Radio Televizionin 21 e më pas edhe si gazetare dhe organizatore në emisionin “Ekonomia me Erëzën” Produkt i RedMill Agency.