Magazina Zgjedhore – Abdullah Hoti

Më qëllim që tema e politikave sociale dhe përfshirja sociale në programet zgjedhore të partive politike për zgjedhjet e parakohshme të marrin vëmendjen e duhur dhe një ballafaqimi sa më përmbajtjesor rreth kësaj teme, Iniciativa Kosovare për Stabilitet (IKS) dhe Fondacioni Friedrich Ebert (FES) po mbështesin emisionin Magazina Zgjedhore në televizionin TV Klan, të moderuar nga gazetari Kushtrim B. Sadiku.

Më poshtë emisioni me të nominuarin për kryeministër nga koalicioni LDK-AKR-Alternativa, z. Abdullah Hoti.

https://www.facebook.com/KKosovaOfficial/videos/1562607340451121/?fref=mentions