X

Lajme & Media

Magazina Zgjedhore – Ramush Haradinaj

Më qëllim që tema e politikave sociale dhe përfshirja sociale në programet zgjedhore të partive politike për zgjedhjet e parakohshme të marrin vëmendjen e…


Magazina Zgjedhore – Abdullah Hoti

Më qëllim që tema e politikave sociale dhe përfshirja sociale në programet zgjedhore të partive politike për zgjedhjet e parakohshme të marrin vëmendjen e…


Florina Duli Citohet në “THE ECONOMIST”

Florina Duli, drejtoreshë ekzekutive në Iniciativën Kosovare për Stabilitet, citohet në njërën nga gazetat më prestigjioze “the Economist”, mbi tribunalet e Jugosllavisë dhe Kosovës. Detaje…