X

Lajme & Media

Sfidat e Dialogut Social në Vend

Mbrëmë në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi ka folur për Sfidat e Dialogut Social në vend,…


Skandalet dhe Reformat

Iniciativat prokuroriale dhe rastet gjyqësore, të gjitha kanë shije politizimi, përderisa tajmingu i tyre gjithmonë koincidon me momente të rëndësishme politike, duke i shërbyer…