X

Videot

Sfidat e qeverisjes dhe arsimit
Magazina Zgjedhore
Rritja e Pagave për Shërbyesit Civil
1 Maji, të Drejtat e Punëtorëve
Sfidat e Ligjit për Pensionet
Cfarë po Kërkojnë Mjekët nga Qeveria
Sfidat e Dialogut Social
Zgjedhjet në BSPK
Ku Mbetën Sigurimet Shëndetësore?
Sfidat e Dialogut Social Gjatë 2016-së
Funksionimi i Sindikatave në Kosovë
Gratë në raport me skemën e re Pensionale
Alternativa e Vetëvendosjes për Pensionet
Ndërhyrja në Fondin Pensional?
Sfidat e Dialogut Social
Politika Mbi Mirëqenien Sociale
BSPK Përball Sfidave të Dialogut Social
Sigurimet Shëndetësore
Cilat Janë Kërkesat e Pensionistëve?
Cfarë Ndikimi do të Ketë Fondi për Veteranët?
Rritja e Pensioneve Kontributdhënëse
Sfidat e Ligjit të Lehonisë
1 Maji, Ndërmjet Festës dhe Protestës
Hulumtimi: Përceptimi e Qytetarëve për Shtetin Social
Odat Ekonomike Karshi Dialogut Social
8 Marsi, Gratë, Punësimi dhe Përfaqësimi
Stazhi i Viteve të 90-ta
Pensionet
Siguria në Punë
Punësimi i të Rinjve
Kontrata Kolektive
Nga Shtëpi në Muze
Konservimi dhe Restaurimi i Kishës së Shën Nikollës në Bogoshevë
Konservimi dhe Restaurimi i Kishës së Shën Nikollës në Bogoshevë
Vjosa Rogova Damoni ne Programin e Mengjesit RTK.wmv
IKS në Top Channel me 01 dhjetor 2010
IKS në Top-Channel "Sfidat e Thaqit" - pjesa e dytë
IKS në Radio Kosova
IKS për Ekonominë Politike të Gjakovës në TV21
Unleashing Change (second part)
Unleashing Change (first part)
IKS në Radio Dukagjini
IKS në Radio Blue Sky
IKS-i në Interaktiv
IKS në "Shqip"
corruption_rtv21 (2)
IKS ne "Jeta ne Kosove" 3
IKS ne "Jeta ne Kosove" 2
IKS ne "Jeta ne Kosove" 1
who is the boss 2
who is the boss 1
Sfidat e qeverisjes, zhvillimi ekonomik
Sfidat e Qeverisjes, Shëndetësia dhe Skemat Sociale