X

Publikimet

Linja Ekspres Rahovec-Bruksel

Procesi i “statusit final” të Kosovës ia hapi rrugën vendit drejt integrimit evropian në të ardhmen. Pas shpalljes së pavarësisë në shkurt të vitit…


Të Mendosh Gjelbër

“Të Mendosh Gjelbër” <span style="font-size: 10.5pt; font-family:...


Projekti “Lista e Bardhë

Kur bëhet fjalë për BE-në, njëra prej dëshirave më të mëdha të qytetarëve të Ballkanit Perëndimor, përveç anëtarësimit në BE, është udhëtimi pa viza….


Kush është SHEFI?

Optimistët në mesin tonë, të cilët kishin besuar që pavarësia do të sjell rregulla të qarta të qeverisjes, llogaridhënies demokratike dhe qartësi për të…


Imazhi çon Peshë!

Kosova vuan nga një problem serioz i imazhit. Në shumë vende evropiane, emri ‘Kosovë’ sjell pamje të konfliktit etnik dhe të krimit të organizuar….


Drejt Lisbonës

Qëllimi i këtij raporti është që të japë ide të reja dhe të kontribuojë në dizajnimin e strategjive gjithëpërfshirëse për t’i fuqizuar gratë që të marrin…


Fondi për Zhvillimin e Komunitetit

The Community Development Fund: A case-study of donor engagement in post-war reconstruction.

This paper is a positive case study of donor engagement in post-war reconstruction,…