X

Projektet e Përfunduara

Projekti: Peisazh Politik i Kosovës

Peisazhi Politik i Kosovës po ndryshon. Kompetencat e mbartura nga ndërkombëtarët Fill pas mbarimit të luftës, i janë transferuar qeverisë së Kosovës.

Me shpalljen e…


Projekti: Mitrovica: Dy Realitete, Një Qytet

Projekti “Mitrovica: Dy Realitete, Një Qytet” ka për qëllim që të sjellë hulumtim të orientuar nga politikat e nivelit poshtë-lartë për realitetet e tanishme…


Projekti: Imazhi Çon Peshë!

Kosova vuan nga një problem serioz i imazhit. Në shumë vende evropiane, emri ‘Kosovë’ sjell pamje të konfliktit etnik dhe të krimit të organizuar….


Projekti: “Të Mendosh Gjelbër”

Projekti “Të mendosh gjelbër” ka për qëllim analizimin e rolit të komunave në mbrojtjen e ambientit.  IKS-i është fokusuar në studimin e dy komunave,…