Cikli i debateve ne Klan Kosova i mbeshtetur nga IKS

Episodi i rradhes ne Info Magazine ne Klan Kosova i lidhur me temat e dialogut social u transmetua ne daten 21 janar 2016. Debati u fokusua ne trajtimin e pensionistëve, ligjin e pensioneve dhe ne qasjen e institucioneve ndaj kësaj kategorie.

Ky debat u mbështet nga Iniciativa Kosovare per Stabilitet - IKS, Fondacioni Friedrich Ebert dhe Ambasada Britanike në Kosovë.

Per ata qe nuk paten mundesi te ndjekin transmetimin, gjeni me poshte linkun: https://www.youtube.com/watch?v=uVkmGPUwNZ0