Magazina Lokale – Zgjedhjet komunale në komunën e Prizrenit

Ekonomia, punësimi, mirëqenia sociale, arsimi e trashëgimia kulturore në komunën e Prizrenit, ishin temat që u diskutuan me kandidatët për kryetar komune në emisionin Magazina Lokale.
 
Të ftuar në emision ishin: Shaqir Totaj nga PDK, Hatim Baxhaku nga LDK, Mytaher Haskuka nga Vetëvendosje, Zafir Berisha nga Nisma, Lulzim Kabashi nga AAK dhe Osman Krasniqi nga AKR. Kandidatët e gjashtë subjekteve politike, shpalosën planet e tyre për komunën e Prizrenit.

Emisioni Magazina Lokale realizohet në bashkëpunim me Iniciativën Kosovare për Stabilitet (IKS) dhe Fondacionin Friedrich Ebbert.

Debatin e plotë mund ta ndiqni në linkun e bashkangjitur: